Het is weer tijd voor..., HCC!digital, de IPv6 Awards en een openstaande vacature!

Het is weer tijd voor..., HCC!digital, de IPv6 Awards en een openstaande vacature!

19-10-2011 11:20:30

… het jaarlijkse rondje geldprijzen, gadgetprijzen en gratis toegangskaarten.

Op  vrijdag 4 en zaterdag 5 november organiseert HCC, naar verluidt Europa’s grootste vereniging van computergebruikers, weer HCC!digital. Bij de oudere lezers beter bekend als de HCC!dagen. Waar het vroeger vooral een plek was waar je ‘errrruug’ goedkoop hardware kon scoren, vinden wij dit jaar met name de lezingen boeiend. Sprekers als Brenno de Winter (journalist en bekend van de OV-chipkaart hack en Lektober) en Ronald Prins (Fox-IT) zullen ons hopelijk doen verrassen met security-gerelateerde lezingen. Wij hopen dat het keur aan politici dat komt opdraven vooral ook aandacht zal hebben voor één van de thema’s in deze editie: (online) privacy.

BIT sponsort dit evenement al jarenlang met internetverkeer. Wij willen de lezers van dit blog ook een beetje sponsoren en stellen vijf setjes van twee toegangskaarten voor HCC!digital 2011 beschikbaar voor de vijf mensen die als eerste een mailtje sturen naar hcc@bit.nl. De enige voorwaarde om kans te maken op deze kaarten is door ervoor te zorgen dat jouw mailtje via een IPv6-adres bij ons bezorgd wordt.



De geldprijzen zijn niet bij ons te winnen, maar bij de IPv6 Task Force. Zij stellen 2 keer 15.000 euro beschikbaar voor de winnaar van de IPv6 Awards 2011. BIT heeft deze prijs twee jaar geleden al eens in ontvangst mogen nemen. Uit zeer betrouwbare bron hebben wij vernomen dat het aantal inschrijvingen nog erg beperkt is. Als jouw bedrijf of organisatie dus afgelopen jaar iets opvallends heeft gedaan met IPv6, schrijf je dan in voor die prijs en doe dat voor 26 oktober!



En hoe dat dan met die gadgets zit? Wij zijn nog op zoek naar iemand die geïnteresseerd is in internet technologie, iemand die communicatief vaardig is en graag alle mogelijkheden wil krijgen om die kennis en kunde professioneel in te zetten en uit te bouwen. Kortom: wij zoeken een nieuwe medewerker technical support. Ken jij zo’n persoon, wijs jij diegene op onze openstaande vacature én wordt die persoon door ons aangenomen? Drie keer ja, dan win jij een iDevice of een Android-apparaat (naar keuze én in overleg)!

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 0318 648 688 of sales@bit.nl